top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

CATCH INSTRUKTØR UTDANNING

Da var vi ferdige , litt på overtid takket være Covid-19, men WELL DONE til alle mine med-kolleger!

Vi har hatt det SÅ gøy, og alle samlingene har vært satt sammen på en utrolig fin måte.

Jeg synes også innehaver Camilla Lien har løst flokene så godt det lar seg gjøre, for avbookede gjesteinstruktører er ikke enkelt å få booket om.


Noe av det vi har hatt, er selvfølgelig læringsteori (og hvor interessant er ikke det!!!) Innlæringsteknikker (shaping, targeting, lokking) og disse grunnferdighetene.

Vi har hatt prosjektoppgaver, der vi skal filme egen hund og grunnferdigheter (og bare å få på film , så alt synes og er tydelig, er en trening i seg selv ;-) FY fader som jeg har strula. Tok noen rep før jeg kom på å sette kjegler som markører så jeg holder meg inni kameravinkelen... HAHAHA Shitt kjerringa marsjerte rett ut av kamera og poppa inn et helt annet sted. Har ledd så mye av egen klønete filming, men lærte til slutt)

Og hvem hadde trodd at en gammel sjel skulle klare (nesten) helt selv å lage Power Point? MED notater! (OG klare å sende inn MED notatene... etter noen runder klarte jeg det også)

Ikke bare har vi lært Instruktørens rolle. Didaktikk - undervisningens Hva, Hvordan og Hvorfor. Utrolig spennende helg! Vi har hatt tørrtrening på klikking og godbit, shapa inn en atferd (hunden putter hodet inn i halsbånd) og finpussa teknikker og belønninger. Hva ER det egentlig man belønner? Hva gjør vi for å påvirke som vi ikke vet? Masse masse mer! Planlegge, detaljer, bryte opp og sette sammen til hele kjeder... LOVE IT!

Men en av grunnene til at jeg meldte meg her, er SOMMERUKA! nesten en hel uke med trening, spor, rundering. Det var helt nydelig!

En annen grunn er den fantastiske gjengen med instruktører vi har fått lære fra! Siv Svendsen (best hver dag/ No Limit) Peder Z Christiansen og Frode Sjovaldsen. Og i Rally hadde vi Ane Andersen. Camilla Lien og Heidi Jorem Sollien , og Ellen Kristine Bahr har vært der hele tiden, og vi har blitt loset trygt frem til mål.

Dette er kvalitet fra start til slutt!

Så ei lykkelig kjerring er jeg nå :-)

Ekstremt motivert! Ekstremt glad! Ekstremt fornøyd av meg selv!
73 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page