top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

Livet satt litt på vent...

Usj,man blir veldig urolig av alt det usikre som følger denne Corona-epidemien! Alt er satt på vent en stund, og man kan ikke planlegge så mye, for man vet jo egentlig fint lite...


Så hva gjør man? Det er vel ikke bare jeg som er uvant med å ikke ha hverdagen som man kjenner den, med jobb og hjem og alt man gjør uten egentlig å tenke over at andre puster en i nakken...


Jeg prøver å ha noe planlagt hver dag. Nå er det jo perfekt å finpusse på alt man synes henger og slenger ifht min interesse i lydighetstrening og bruks for hund. Heldigvis er det varmt ute, og det smelter i rekordfart, og skogen ligger bar og bare venter på oss (føler jeg )

Så her er mine planer for denne uker :

-ALLE grunnøvelser skal jeg ha gått igjennom med både Philippa og Anabelle. Seven får også sin trening, han ELSKER jo lydighet

- I helgen har jeg lyst til å finne et litt øde sted og legge spor til alle 3. Ha med termos og mat, og kose oss i noen timer.

Dette er i grunnen mer enn nok for denne uken, det skal jo gjøres en del repetisjoner. Er veldig inspirert og ser håp etter kurs hos Monica Wickstrøm.

TRENINGSDAGBOK skal skives. Veldig effektivt, og spennende å se uke 2, hva som skal gjøres vaskeligere og hva vi må gjøre enklere... En del av lydigheten består jo også å gå i et miljø med forstyrrelser, og her skal Anabelle lekes mye med. Hun skal leke med det jeg tilbyr, der jeg tilbyr det uten å la seg forstyrre av miljøet rundt. Spennende!!!


Noen bilder av ene turen i skogen, der vi koser oss veldig


43 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page