top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

Oppløpssiden....

Da er vi inne i siste uken, muligens dagene før fødsel.

På ultralyd fant veterinær 6 valper, men kunne ikke se alle sa han. Og siden valpelisten er større enn dette håper jeg det blir nok til alle.


Noen av valpekjøperne er åpen for at riktig individ er det viktigste. Det er jo supert. De fleste har kjønn som preferanse, og farge er de åpen for. Siden pappa Balu er harlekin, er det jo også spennende å se hvor mange flekkete små som kommer. Forrige kull var 7 valper, og 2 var harlekin og en halv /feil harlekin. Man vet aldri...

Philippa er i god form. Vi går rundt ute på eiendommen, og har hatt noen søk etter godbiter rundt omkring, vi har lagt ut slalom-pinnene som små hinder, så hun må løfte beina når hun går over- Cavaletti heter dette, men vi har kun hatt de på bakken og ikke som lave hinder. Siste uken nå er det kun nesebruk og gå sammen med meg rundt i hagen. Jeg har luket og ryddet masse. Bygget en platting og prøvd å bli ferdig med alle de prosjektene jeg er så flink til å sette i gang. Plutselig er det full fart og valpekjøpere og masse besøk igjen.


Alle som kommer på besøk, 'booker' tid, så de får kose med hundene i fred og ro. Det kan bli litt mye for valpene, derfor bookes alle inn. Og det er jo aller best å få sin egen tid, alene med oss. Jeg liker godt å ha Åpent Hus , alle er velkomne :-) og får sin spot.


Og jeg har så morsomme valpekjøpere. Noen reiser hjem med fly, og har allerede sjekket og funnet riktig str på bag. Opp til 8 kg kan hund være når den er med inn i flyet. De testa med en tøyhund i butikk. så str skulle vøre rett. Og en annen har konkurranse i familien : hvor mange valper kommer det, hvor mange av hvert kjønn og hvor mange harlekin. Det er jo såå gøye meldinger å få i innboks <3 Og premien er en konfekteske :-)


Huset er vasket, valpehjørnet er gjort klart - noen dager til å er de nok snart på vei

Vi gleder oss så enormt! <3


40 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page