top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

Vi har vært på campingtur

Helgen 9-11 juni dro vi alle mann alle på langweekend tur. Jeg leide en Hiace, og med litt prøving og feiling så klarte jeg å møblere riktig, så alle burlukene kunne åpnes. 4 voksne hunder og 4 valper. Det skulle være plass til baggasje og mat i tillegg, så det tok sin tid å finne beste løsning.

Det tar 1.5 t å kjøre Trøgstad - Magnor, og ikke en lyd fra noen hele veien. Fantastisk!

Ustine, old english sheepdog, skulle stilles ut, spesialutstilling og kun sheepies. Det er alltid et fantastisk hyggelig arrangement, klubben er utrolig dyktig på å arrangere, så vi gleder oss alltid til dette.

Valpene, Cloe, Celma, Charlotte og Cornelia har taklet denne helgen på beste måte. Mye nytt, ikke minst det å ligge i bur så mye. Med 8 hunder sier det seg selv at det er økter ute og økter i bil, heller flere kortere turer der de opplever fine ting, enn lengre turer. De trenger å hvile, også fordi det var utrolig varmt. Vi gikk rundt på området, de fikk se og sjekke ut masse nytt. Nettene sov de 2 og 2 i bur inne i hytta. De slo seg til ro fort.

Noe lyd blir det jo, når jeg henter ut og bytter på hvem som skal på tur, og når noen går forbi bilen. Sånn er det jo for de fleste tenker jeg. Men guriland så flinke de har vært. Bare glade haler, tolmodige og fine. På FB siden til kennelen ligger noenfilmer, det er ikke enkelt å filme alene men man får et inntrykk av valpene.


Vi tar fortsatt i mot besøk.De er 4 mnd nå, og full av energi og nysgjerrighet.
Celma og Charlotte (Charlotte har mest brunt, og er størst)

CloeCornelia112 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page