top of page

Hundene

Philippa

Philippa L'etoile de la Nuit

Født 18/2 2016. Belgia.

Mange ting som skal på plass før hun er klar for kull. Hun er hd A / ad 0. Mh test er gjort (schaferhundklubben i Nittedal) Hun er ikke skuddberørt, eller lettskremt.Ble fort ferdig med en del av momentene. . Vi skal trene lydighet, rally lydighet, gå spor og feltsøk. Hun har mye jeg er fornøyd med allerede, og er en ekstremt behagelig hund. Arbeidsvilje, og er førermyk.

Vi har hatt en dag med gjeting, og der kom instinktet frem ganske fort.

Pedigree

Seven

Cross av Javisst

aka Seven

Født 30/4 2011. Norge. 

Seven er min aller første Beauceron. Min store kjærlighet, og en veldig spesiell gutt. Han er i sitt 10. år nå, og bor sammen med sønn og svigerdatter, der han er veldig godt tatt vare på i sin pensjonisttilværelse. 

Hos meg har han vært demo hund på kurs, da han elsker lydighet, og den perfekte hund å bruke i alle kurs, også passeringskurs der enkelte hunder reagerer på store sorte hunder.

Han har 1 kull på 8 etter seg, der alle har arvet det  nydelige og fine og enkle fra mor Amy og far Seven.  

Pedigree

Kommer!

158271050_10159087070465242_691657020875

Lafayette von der Funkhalde

Født 8. mars 2020 Sveits.

Her hos oss har han navnet Varg, og jeg synes det passer så utrolig godt.

Han er importert av en venninne, og bodd hos meg siden i høst, da livet tok noen endringer for eier. Nå er det bestemt at han nok bare blir her, han har sklidd rett inn uten noe om og men. Han er også en utrolig spennende hund, super å jobbe med og vi gleder oss veldig til vi kan trene i klubb og  komme videre.  

Pedigree

Kommer!​

Varg
bottom of page