top of page

Om meg

Jeg er Marianne Røst

Opprinnelig kommer jeg fra Tromsø. Oppvokst med Siberian Husky, Schæfer og Engelsk Setter og interessen for hund har alltid vært der. I 2014 utdannet jeg meg til hundeinstruktør, og jobber som dette på kveldstid. Nå i 2021 ble jeg ferdig med 1 år Instruktørutdanning hos Catch Hønefoss, og det er absolutt den aller sterkeste utdannelsen jeg tror man kan finne. Et dypdykk i alle viktige tema, og utrolig sterke navn på gjesteinstruktører. Et fantastisk spennende år!

Rasen Beauceron kom jeg over litt tilfeldig, etter en utstilling med min Siberian Husky (sledehund) fikk gul sløyfe, og jeg skjønte at det finnes en show variant, som ikke er aktuelt for mitt vedkommende. Startet søket etter en ny rase – og endte på b… Beauceron og bare visste øyeblikkelig at dette er rasen for meg!

Jeg møtte Seven (Cross av Javisst) da han var 5 uker og fra denne dag var det OSS. Han er nå i 2019 8 år gammel. Min store kjærlighet, og grunnen til at jeg vil satse alt på denne rasen.

Philippa L’etoile de la Nuit er min andre store kjærlighet. Man bare vet det – når hunden treffer hjertet ditt og bare blir der. Philippa er starten på mitt oppdrett.  Hun er den mest samla, trygge beauceronen man kan ønske seg. Hun har kull A , som i juli 2021 er 2 år, og er alle sammen helt supre hunder, iflg eiere, og nå er hun drektig med kull B.  

bottom of page