top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

4 FINE GIRLZ

Da har Craft og Camelia startet sine nye liv hos sine nye familier.

Jeg er så glad begge familiene har brukt god tid i forkant, og også da de kom for å besøke oss. Ingenting var sikkert før de hadde sett alle hundene, og valpene, og jeg gikk inn med de valpene som ikke var aktuelle, for man ser jo en litt annen valp når den plutselig er helt alene med nye mennesker.

Det ble veldig vellykket hos begge, og jeg fikk så mange fine bilder og film fra den første dagen spesielt, der de møter familiens andre dyr og blir kjent i sitt nye miljø.

Jeg er overveldet av lykke <3 Ikke bare har jeg blitt kjent med utrolig fine familier, men valpene har bare akseptert og slått seg til ro så fort.


Nå er det 4 fine jenter igjen.

Celma - den som ikke har stukket seg frem men som nå blir mer synlig i flokken. Supervakker og feminin. Vil passe veldig godt hos de fleste som vil trene og kose seg på turer.


Charlotte - wannabe dobberman som jeg sier, pga tan-fargen og pels. Stor tispe, som jeg tror kommer til å bli utrolig vakker. Hun er selvstendig, så her skal det trenes innkalling


Cornelia . tvillingen til Celma. De er veldig like, også veldig vakker.Når jeg har hatt søks-øvelser har hun vært veldig interresert og litt mer konsentrert enn søster Celma og Charlotte


Cloë - feminin, vakker og veldig søt og den som har vist litt spontan sporatferd når vi er på alenetur her vi bor. Beste valpetest, og kommentar fra testleder : den morsomste valpen av alle .

Jeg ønsker en som er aktiv i sport og har planer, evt kan vise til andre hunders meritter, da jeg har stor tro på henne. Hun blir her inntil rett eier kommer.


Alle har nydelig tanfarge (den er mørk og fin) De har også vokst og blitt langbeinte og når nå ganske langt inn på kjøkkenbenken... De har nydelige ører.


Lovende til utstilling, og også til både sport og bruks.


Ta kontakt og kom på besøk


138 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page