top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

ANABELLE

Pga endret jobb i denne coronakrisen (jeg jobber i et nesten død oslo ) og ekstrajobber, der jeg også er instruktør og har en del PT-timer, så er økonomi pri 1 nå, og tiden strekker ikke til. Full av stress og dårlig samvittighet, så ser jeg ingen annen utvei dessverre.


Anabelle er et funn for den rette. Hun er nysgjerrig, har mot , hun er utrolig morsom og er en kvikk tispe. Hun har en helt fersk helseattest, som viser en frisk hund på 29 kg, og hun satte seg nesten på fanget til veterinæren. Hun elsker folk, og har godt og vennlig språk ifht møte med hund.

Hun er en drømmehund for den rette. Ser helst at hun er sammen med andre hunder i familien, da hun ikke har vært hjemme HELT alene. Sammen med andre er det ikke noe problem.

Hun har sterke gjeterinstinkt, og ville passet på gård med sau. Søster gjeter, og gjør det kjempebra! Hun er valpetestet, og film og test kan sendes til intr.

Vi har vært på Lek/søksutviklings kurs, og 2 x søk i bygg, i regi av Jan Thunem, og hun viser veldig gode anlegg. Jobber godt.

Jo mer jeg ser henne i nye og uvante situasjoner, noen til dels tøffe, jo mer fornøyd er jeg. Hun har en måte å løse det på, så fredelig og uten minste antydning til hverken stress eller ubehag.


Å eie en Beauceron er helt spesielt <3 Du blir god på å finne nye metoder i treningen, de er ikke så glad i repetisjon 16 av samme sak... Men de elsker å trene! Man får også støvsuget litt ... hver dag. Men man angrer ikke! Det er noe helt spesielt med disse!

Mor Philippa er en utrolig fin tispe. Hun elsker bruks, ikke så glad i lydighet. Far Dante, slovakia, trener IGP og bruks.


Hun har ALT jeg ønsker meg i en beauceron, men tiden og omstendighetene er ikke riktige nå. Så nå er muligheten der for den rette personen.99 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page