top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

B-gjengen er 5 uker


Nå har de fleste valpekjøperne vært her på besøk. De reiser langt, så vi har hatt en hel dag sammen. Utrolig hyggelig, og veldig koselig å få bli så godt kjent med de nye eierne. Mange såør meg om det er vanskelig å selge valpene, man blir jo så glade i de. Og svaret mitt er Nei! Nei, det er veldig fint den dagen de reiser til sitt nye hjem. De nye eierne er jo utrolig koselige familier, og jeg setter så stor pris på hver enkelt av disse, så jeg gleder meg veldig på deres vegne, når de reiser hjem med sin lille valp.

Philippa og Varg har gjort jobben, og sjarmert alle som kommer på besøk. Jeg tror de har skjønt at bossene de setter seg på fanget ditt.. de presser seg frem for å få kos... og det er mye energi og glade haler...

Til uken starter vi på miljøtrening, der vi skal gå tur utenfor eiendommen, vi skal på dyrebutikken og i vår lille sentrum. De skal få kjørt en del bil og jeg planlegger også en tur i et fint turområde. Og togstasonen. Det blir spennende. De skal også få tur alene, uten søsken og mor.


Noen bilder har jeg tatt selv, og noen har Eivind Daniel Taranrød tatt da han var på besøk.153 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page