top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

B-Gjengen er endelig her <3

Det har vært noen lange dager, og netter.. men nå er de endelig her <3 Onsdag ettermiddag ble de født. 7 stykker, og fordelingen er : 4 jenter, der en er b/t, og 3 gutter, alle harlekin. Det kom altså 6 harlekin <3


Alle kjøpere er informert, noen ønsker tispe/hann, men flere er åpen for at det er rette hunden de får. Jeg håper og tror disse valpene kommer til å glede de nye eierne , de er iallefall veldig ønsket, og flere har vært på listen min lenge.


Så har jeg også kontaktet valpetester, og venter svar så vi får booket inn dette også.

Mye er allerede booket av tid hos meg denne gangen, og det er så utrolig hyggelig å bli kjent med valpekjøperne og spennende å se om de er enig i mine vurderinger av kullet.


Fødselen gikk fint, men siste valpen satt fast, så vi ble nok litt redde, både Philippa og jeg, den måtte jeg lirke ut, og han var en del større enn de andre. De var fra 450 g til siste som veide 600 g. De har alle lagt på seg litt allerede.

Philippa lar jeg være mest mulig i fred, og derfor få bilder. Tror det ble litt traumatisk og kanskje litt stress og smertefullt, så hun får bare ro og hente seg inn. Hun er ute og gjør fra seg, strekker på bena, spiser godt og drikker vann. Hun har god allmentilstand og jeg er ikke bekymra. Nå skal hun få ro og kose seg med barna sine. Hun er en god mor, passer på og vasker og steller <3


Vi går en travel tid i møte, men jeg koser meg veldig <3 Noen uker nå med litt rolige valper, og så smeller det :-)


Og Varg .. ja han er helt fortumla hahaha Nå skal jeg bruke tid på han, så han får trent og gått masse fine turer. Søndag har vi barnevakt, og Vargen og jeg skal på tur med hyggelige hundefolk.


Stay tuned.. det er mulig det kommer flere innlegg med valpebilder ganske snart. En presentasjon om en ukes tid ca.213 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page