top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

B-gjengen er snart her

Endelig kan jeg presentere L'ami du Coeur's neste kull.

Philippa ble inseminert, og vi har hatt ultralyd som bekrefter at det er småtroll på gang. Veterinær kunne finne 6 valper på dag 26, og jeg håper det er flere. (Ventelista har flere enn dette, og vi krysser fingre for at det er valper nok til alle)


Philippa L'etoile de la Nuit, f 18/2-16. Hd A / Ad 0, MH, Exc ck cert Bir på utst.

San-Stoun legend Inoubliable, f 23/6-16. HD-AA,ED-00 70cm..47kg.. Ch.girth- 87cm. C.I.E. CHLV. LV, EST, BALTIA (denne gutten har vunnet MYE) BH, Igp1


Om Legend, som går under navnet Balu til daglig, sier eier : sterke blodslinjer, der både mor og far er working dogs. Legend har en veldig god av/på knapp, leken og kjærlig (affectionate), jobber for en hvilken som helst forsterker, lettlært og veldig førerorientert (contact prevails over anything) god vakthund og Devoted to madness :-)

Philippa er også førerorientert, men mangler lek/jaktlyst /drakamp og har liten gjenstandsinteresse. I forrige kull valgte jeg en hann med alt dette, og hele kullet fikk en naturlig og høy interesse for lek/drakamp (vises på valpetest), og det er dette jeg håper vil komme i dette kullet også.

Philippa er ekstremt glad i bruks, som spor og rundering, og har høy og naturlig gjeterinstinkt. I disse feltene blomstrer hun og er utrolig dyktig! Hun har roen i alle situasjoner, ingen aggresjon mot andre hunder, tålmodig, utrolig glad i folk, vennlig og sosial. Vi har hatt sporuke på Evje, grunnkurs NRO og hun er en super kurshund, når jeg trenger det.


Det er under 1 mnd til fødsel. Valpelisten er foreløpig full, og jeg håper det kommer mange valper så flere kan få gleden av disse vakre hundene. Listen åpnes så fort de er født.


Vi vil gjerne ha besøk i sommer, så er du nysgjerrig på rasen så kom gjerne til oss.

Valpekjøperne er prioriterte, og de får også tilbud om å være med på miljøtrening, og selvfølgelig valpetesten, dag 49.
280 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page