top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

Bianca trekker GULLKORTET


Bianca er siste valp ut fra dette kullet. Hun er en relativt stor tispe, med kraftig benbygging. Fargen er Harlekin. Helsesjekket UA, reg i NKK.


Hun er en liten tøffing, selvstendig og uredd, men smart. Vi gikk tur til nabogården, der barn leker høylydt, og hennes reaksjon var fantastisk. Logrer og er skikkelig nysgjerrig, fikk hilse og var veldig happy. De elsker baby kong og fille, så vi har lekt litt, siden de ikke viste så stor interesse på valpetesten. Vi har vært i mange nye miljø, som store lagerbygg, parkeringsplasser, togstasjon og sletter, 2 dyrebutikker og også gått utenfor et kjøpesenter der jeg fant ulike underlag de kan gå på. Glatte gulv har de også gått på. Jeg kan ikke finne noen som helst reservasjoner, redsler eller andre ting å reagere på. Bianca kommer til å bli en flott valp å trene med, hun har masse energi og nysgjerrighet og er enkel i hverdagen. Legger seg helst alene på kjøkkenet under spisesofa, og er trygg og fin.

Mine hunder blir veldig sosiale, men man kan fint regulere dette med valp.


Jeg legger ut annonsen, og får en pm fra en instr. jeg gikk Catch instruktørutdannelsen sammen med. En utrolig dyktig hundefører, vinner LP konkurranser (og jeg eelsker jo LP) og har altså lyst til å ha Bianca hos seg for å gå igjennom Beste Starten (Svendsen/Brandell) som er et treningsoppleg jeg virkelig elsker. Det er morro, det er logisk og det er effektivt. Herregud så heldig jeg er <3

Til uken reiser hun, og er siste ut av huset denne gangen. Heldige Bianca ( Og jeg må innrømme, heldige Stine og Kava )


http://www.dogsfiles.com/index.php?ind=dogsbase&breed=75&op=view&did=111773&gen=3&nlang=en


https://c49d8dfe-0cc0-4176-91a0-bd2c5881e6bd.filesusr.com/ugd/70b5f3_c832cb9e69c84e23a832883ed94a4611.pdf


Send en mail om dette kan være interresant .205 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page