Search
  • Marianne Røst

Bianca & Bailey

Da er det 2 harlekin tisper ledig fra dette kullet. Alle var tinget før fødsel, men pga endringer i livet er disse nå tilgjengelige.

Vi hadde valpetest onsdag, og en del endringer ifht hvem skal til hvem, så er det nå klart hvem som nå venter på sine nye hjem.

Valpetest, utført av Hundetrening K9 Oslo jan Thunem. Han var også testleder for forrige kull. Det testen avdekker er at man må jobbe opp jaktlyst mer, de trenger også litt mer tid, og et par var veldig selvstendige.

Jeg har vært en del ute med de, bl.a i hallen til Felleskjøpet, togstasjonen, fotballslette, dyrebutikk og også et lite kjøpesenter. Jeg har ikke sett så mye annet enn at de trenger litt tid i nye miljø. Jeg har hatt 2 treningspass i hver situasjon, og andre gang er de helt fine. Det vi har gjort i dag, søndag, er å leke 1 og 1 på en stor og åpen fotballbane. De er lekne, har interesse for filla og babykong i snøre. Flere bærer stolt rundt på byttet sitt. Matglade er de også, og alle fant godbitboksen i bagen min :-)

Du finner et innlegg med presentasjon av begge foreldre litt lengre ned i bloggen.


Hvem er du jeg ser etter? Helst en erfaren hundeperson. En som er glad i å være ute. Skog og fjell, og elsker å ha med hunden din. Dette er en stor rase, så de bærer kløv, canecross, sykler og jogges med uten problem (så lenge det bygges opp riktig. de er veldig trenbare, og dere vil kunne gjøre en del hundesporter også, lydighet eller bruks. Med en spretten og kjapp mamma kan agility også være tingen. Og utstilling selvfølgelig! De er utrolig vakre begge to!

Bianca (hvit) er en del mer krutt i enn Bailey (lilla), og henne kan jeg tenke meg en forvert avtale på. Bianca har lysere gråtoner enn Bailey, hun er lysere i ansiktet, Bailey mørkere)

Valpene er vaksinerte, reg i nkk, vi har kjørt mye, vært på mange nye steder og møtt folk. Andre hunder har jeg ventet med, de har møtt noen her hos oss og jeg har 2 beauceroner til som de leker mye med.


Jeg vil gjerne høre fra deg som er vant med hunder og har litt erfaring.Det legges filmer både på Instagram (kennellami) og fb Kennel L'ami du Coeur Beauceron154 views0 comments

Recent Posts

See All