top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

|Bodil, lille Bodilsen

Bodil har vært i prøvetid , og pga varsling inne, fungerer det ikke.

På alle andre sett er hun drømmehunden.


Bodil er 6 mnd. I denne alderen er det første kjønnsmodning som utvikles. Alle som har hatt hund fra valp kjenner denne tiden, de reagerer sterkere på ting, de utvikles og det skjer mye inni hodet. Sånn er det i alle raser. Beauceron er i tillegg voktere, og det er denne egenskapen hun har nedarvet som nå hentes frem. Helt naturlig for mange hunder.

På alle andre måter fungerer hun fint i hverdagen, og på trening. Beskrives som en utrolig fin hund å trene, lettlært og morsom. Hun har en liten reservasjon mot nye mennesker, dette skal ikke lokkes eller overtales, men hun finner selv ut at det er fint med folk. Det tar bare noen minutter. Å ha en hund som ikke umiddelbart løper bort til folk, er jo gull verdt. tenk i trening eller konkurranse, så fint å slippe å trene inn at hunden ikke skal hilse på alle den ser. Løs i skogen - trenger aldri lure på om hun kommer på innkall - hun kommer om et skudd.

Mamma Philippa er stikk motsatt - elsker folk, så på innkall har det blitt at hun sjekker rundt for å se hvor folk er... kommer det bil blir hun såå glad, for ut av alle biler kommer det alltid folk...


jeg fikk spm. fra en : Hva er det vi finner ut når vi tar med hunden hjem? Altså hva er det jeg holder skjult? Det er ikke noe å skjule. Og jeg prøver å legge frem både positive og negative sider, så spør i vei. Hun har også min venninne som hadde henne først, på trening fra valp til unghund. (hun ble desverre syk) Så Bodil har 2 stk som kjenner henne godt, og ny eier vil kunne snakkke med oss begge ifht til ting å utvikle eller endre på.

Primært skulle jeg ønske noen som trener hund, som ønsker å konkurrere eller trener aktivt. Hun er en PERLE av en hund i rett hjem. En utrolig god hund, med lovende egenskaper.

Jeg skjønner også at man kan kvie seg, hun har jo vært nå 2 ganger tilbake her hos meg, men jeg kan garantere ærlighet ifht hennes mangler, og grunnen til retur. Hadde jeg ikke hatt 4 allerede så ville jeg mer enn gjerne hatt henne selv. hun er den enkleste hunden å ta over. Veldig godt grunntrent, sjekker inn (tar kontakt) og er en super tispe på alle vis.


Send mld om du er intr. Hun hentes nå i helgen og jeg skal ta folm og bilder til alle som er intr. i dette.


119 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page