top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

HURRA! NY og fantastisk fin hjemmeside!

Når man er så heldig å ha folk rundt seg som bare ordner alt! Jeg skiftet ut Wordpress med Wix... Det ble for vanskelig! margrethe Monsen / Monsens Hundeskole er jo bare et RÅSKINN! Ikke bare med hund men også sånne data-greier (som hjemmeside) Dette er enkelt, sa hun. Drag-and-drop.... Godt hun sa dette på en melding og ikke kunne seg min reaksjon.. for hva er drag-and-drop..? Men SE så fin siden har blitt! I LOVE IT!!!


Jobber med noen tanker om avl, om valpekull og andre ting. Hva jeg legger vekt på i disse temaene, og hvordan jeg tenker både med valg av hann til tispen og valp & valpekjøper. Mange viktige besluttninger! Jeg er SÅ fornøyd med kullet so far!Alle er så fine, og eiere er et superfornøyde! Gleder meg til å fortelle mer om hver enkel valp, så dere blir kjent med de!

Eneste jeg har som krav er å røntge hofter (HD) og albuer (AD) og mentalteste. De er jo mentaltestet av Hundetrening K9 Oslo Jan Thunem, og dette kommer det mer om også. Hvorfor er det så viktig å teste valper??? Jeg ville ikke levert fra meg valper uten en valpetest gjort av en som kan dette med hund. Tenk om du har store planer for hunden, og så viser den reservasjon mot testleder, eller blir rett og slett redd...? Viktig både for meg og eier, og også spennende å se om mentaltest senere viser det samme.

Bilde fra sommerens glade vanvidd :-) Takker valpekjøpere som stilte opp,og venninne Katrine Kvinnesland som fløy over fjellene for å hjelpe oss den helgen vi var på utflukt med hele gjengen!


48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page