top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne

LANGHELG I BELGIA

21. mai var det Raseutstilling i Belgia, National Elevage. Jeg har aldri vært på utstilling med kun min rase, og var veldig spent. Ankomst fredag og hjemreise mandag. Er man heldig som meg, så kommer man til dekket bord hos oppdretter, men masse planlagt for oss. Vi har gått spor (mantrailing) vært på besøk hos bror Phidel, spist deilig mat, og for ikke å glemme alle dyrene på gården hennes 🙂 Ei fantastisk helg ❤FYYY søren denne bikkja mi jobber godt! Jeg er så imponert! Til dels vanskelige spor, forskjellige underlag, vind. Vått fredag, sol og vind lørdag og mandag. Men lille snuppetrollet mitt hun bare fixa alt! EN gang måtte vi gi tapt. Da blåste vinden ferten hennes i motsatt retning. Jeg skjønte at det ble feil nå, går tilbake til sti-kryss og lar henne finne det riktige sporet (walkie-talkie, så jeg hadde  da fått ‘fasit’ fra Larissa) Må også nevne at jeg ikke visste hvor sporene gikk, og måtte stole på Philippa ❤ 🙂


Noen bilder fra utstillingen. Jeg skjønte ikke mye av systemet her.. Men men, det var bare å henge seg på de som kan språket 😉 JEG ødela alt. Ei hodeløs kråke som flaksa rundt inni ringen…. Flere EXCELENT på skjema, men min handling gjorde at hun ikke løp pent, og snuste en del.. Dette til tross for at vi hadde flere små treningsøkter før vi gikk inn i ringen. MEN det ble en 4. plass i gruppa for jr og jeg er kjempeglad ❤

Må nesten få legge ved noen bilder av dyrene også


5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page