top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

Nye muligheter for Anabelle

Som mange har sett, er Anabelle ute for salg. Hardt å leve i disse coronatider, og jeg er ikke så glad for å ta denne avgjørelsen.

Kvelden før levering til ny eier, har hun en rift/kutt i overarm, ved albu. Dette gror sier veterinær, og det stelles og renses og hun er utrolig flink til å sitte stille mens jeg ordner. Gir ingen reaksjoner som tyder på smerte eller ubehag. Såret er friskt og fint, og gror .

Kjøpet er hevet, dvs penger tilbakeført, og derfor ble hun lagt ut for salg igjen.

Det tok kort tid, og jeg har hatt mange veldig interessante mail.

Nå denne uken er vi klare for å treffe mulig ny eier, som virker lovende og veldig interessert i en hundesport, og også å bli kjent med oss som er i Beauceron-miljøet her i Oslo/østlandet. Dette gleder vi oss veldig til.


Anabelle er jo helt i tråd med mine ønsker og visjoner for mitt oppdrett. Enkle å håndtere, gode med alle de møter, arbeidsvillige og morsomme. Helse er i fokus, men der kan man aldri garantere noe, men kommer langt om man gjør sitt aller beste for å sjekke det som sjekkes kan, og derfor er det viktig at kjøpere også følger råd jeg gir om røntge og mentaltest. Det blir spennende å se om valpetest og mentaltest henger sammen... noe jeg mener det gjør, og er et viktig verktøy for både meg som oppdretter og deg som kjøper.


Men hverdagene er det jo flest av, og hunden skal fungerer godt i hverdagen sammen med familie, og ute i samfunnet. Og det gjør alle søsken til Anabelle <3


Nå krysser jeg fingre for at hun finner sin match i ny eier. Den hun kommer til kommer iallefall til å få livet snudd på hodet - i positivt fortegn - det er bare å glede seg :-)


Nytt kull planlegges neste løpetid, tidlig sommer, og blir et sommerkull igjen. Regner med 3 bordsettinger i helgene, som sist, og flere besøk ila ukedagene. Vi elsker besøk, så kom gjerne selv om du ikke vil kjøpe, men bare møte oss og kose med valpiser. Jeg har kjempestor inngjerda hage, så vi skal nok få det morro.


Og følg med, om en ukes tid får vi svaret på hvor Anabelle flytter, og hvordan livet hennes blir.

Bildene er Anabelle, og Anabelle og bestis Varg


152 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page