top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

Nytt hjem for Anabelle

Jeg skulle fulgt magefølelsen, jeg fikk jo melding fra noen jeg allerede kjenner, helt tidlig i prosessen med å finne nytt hjem til Anabelle. Hun flytter inn hos en fantastisk fin familie, som har erfaring med rasen. De hadde Seven sin kullbror, som dessverre ble syk, og nå er ungene så store at de er klare for ny bestevenn <3

Jeg har jo vært litt redd for at ny eier ikke skjønner hvordan trene en beauceron. Jeg har jo selv gått i fella og vært for streng og hard. Det koster!

Men nå kan jeg puste ut <3 Minste lille i ny familie, 4 år, spør mamsen : Kan vi fortelle i barnehagen at vi har fått ny hund? Altså SMELT <3 Dette blir så fint, og jeg gleder meg på deres vegne.

De fikk jo se henne (og de andre) i full sving, blant andre beauceroner, og de er jo ukompliserte. Fine med alle de møter, men kanskje litt for glade i folk... Kommer på innkall og er rundt oss. Jeg er veldig glad jeg kan ha de løse overalt, og aldri tenke på hva vi møter rundt neste sving. Artig flokk.

De trente mye med forrige hund, og det blir spennende å se hva de ender opp med å trene.

Det blir supert for henne uansett, og nå er de 2 søsken ganske nær hverandre.


Neste kull er altså planlagt parring i mai. Hannen er super, og jeg tror dette kullet kommer til å ha samme type egenskaper som mitt første. Man vet jo aldri, det å blande genetikk er jo et sjangsespill uansett, men krysser fingre for at det blir like vellykket som kull A ser ut til å være. De skal røntges og mentaltestes, først da vet man hva man har.

Jeg har allerede noen på venteliste, så følg oss gjerne på hjemmesiden, så ser dere hva vi driver med og blir bedre kjent med oss. Vi kan gjerne møtes også, vi farter jo litt rundt. Bare send meg en melding.


Ønsker alle et fantastisk fint 2021! Krysser fingre for at verden kommer litt mer i vater og at man kan ferdes rundt på treninger og treff igjen.

Stay Safe <3


Fra V : Varg, Anabelle og Philippa


Marianne og gjengen

159 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page