top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

Presentasjon av valpene










CELMA

446 gr 2 dager gammel. 8 uker gammel veier hun 7,7 kg

Ganske mørk , Supersøt og veldig feminin vakker.

Hun er ikke den som utmerker seg i flokken, men hun er ei morsom jente.

Hun utforsker og er en selvstendig type.

I søk i kjelleren så søker hun fint men vil også utforske. Ikke redd i mørket





..







CAMELIA

Hun veide 557 2 dg gml, og nå som 8 uker veier hun 7,5 kg

Hun fant raskt nøkkelen til å komme seg ut av bingen, og også ut av hagen... Hun er overalt der jeg er. Som oftest sover hun under stolen jeg sitter i.

I følge valpetest en flott hund å trene. Selvstendig, uredd og nysgjerrig. Litt rampete...







CRAFT

Eneste hann i flikken. 2 dg gml veide han 617 gr, og ved 8 uker er han 9,8 kg

Gjorde en super valpetest, og med denne gutten kan man trene nesten det man vil. En leken kar, men søker fint, og jeg hører oftest hans nese i søket. Han er rolig.. men ikke rolig alikevel. Han er veldig vakker og er han som sin far s¨å kommer han til å gjøre det bra i utstilling også. En trivelig hund.










CLOE

2 dg gammel veide hun 540 gr, og ved 8 uker veier hun 7,8 kg

Hun gjorde den beste valpetesten, der hun kommer innmed lav hale (ikke usikker) og bare vokser mer og mer på hvert moment. Hun er så kul. Uredd og modig, som sine søsken, men jeg tenker hun skal få komme til noen som har en plan, for her er det muligheter for den








.



CORNELIA

2 dg gml veide hun541 gr, og ved 8 uker er hun 7,7 kg

Hennes valpetest visr en mykere hund. Lav hale men ikke redd eller usikker. Høy smerteterske, . Hun er den eneste som i sosial dominas, der testleder lener seg over valp og stryker den over kropp, og ser hva valpe respondere med, der de andre slikker testleder i ansikt, så går hun sin vei. Selvstendig men ikke redd eller usikker. Ikke interresert bare. Ei morsom jente, men mer selvstendig enn søsken. Hun var også den som tok med søster på utflukt i kjelleren, da de skulle søke og bruke nesen. Veldig vakker, og feminin.





CHARLOTTE

2 dg gml veide hun 617 gr, og 8 uker gml veier hun 8.9

Største tispa, og også den med mest tan i ansikt.

På søk i kjelleren, så var hun ikke vanskelig å be, da søster Cornelia dro henne med på utflukt. De søkte litt, utforska litt, søkte litt igjen og utforska. Ikke redd i en mørk kjeller.

Hun er den som har krøpet opp i fang til besøket og sovnet i nakken . Veldig kosete og glad i mennesker . Nysgjerrig og uredd og har vært den som har hoppa ut av bingen først, sammen med sin bror. Stor og robust og vakker

Hun hadde zoomies og skulle ikke fotograferes...


184 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page