top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

The waiting Game <3

Philippa har løpetid <3 Forventet parring rett rund hjørnet.


SÅ mye papirer og dokumenter som skal sendes hit og dit, signeres og videre, inn til NKK, inn til Inseminerings-veterinæren, kvitteringer for betalt hann og betalt klinikk der hann skal tappes. Heldigvis sier denne veterinæren at vi burde gå for frossen, ikke avkjølt pga trege grenseoverganger. Men pjuh nå er alt gjort og vi må bare vente til Propella finner det for godt å være READY. Akkurat nå er hun bare veldig godluktende, synes Varg. (Og oppdretter er helt fantastisk! Hva hun ikke fikser for at dette skal oppfylles <3 STOR respekt for henne!)


Søndag besøkte vi verdens skjønneste og morsomme familie i Asker. Om de bestemmer seg for at rasen er riktig og at tiden er riktig, så blir jeg så glad! Og Varg koste seg så med sønnen i familien! Begge like pinnegale :-) Vi hørte bare Varg Varg Varg varg HAHAHA Gud som de koste seg! Varg var nesten større enn gutten :-)


Vi gikk også tur med noen som ønsket å se nærmere på rasen, i min elskede Grefsenskog! Herremindag som jeg savner den skogen <3

Jeg har fått god kontakt med flere som ønsker valp, og jeg gleder meg til å treffe de alle sammen og bli kjent. Virker som supre familier og gode hjem.

Og det morsomste : Inez skal få en kompis, og de kjenner jeg jo så godt nå, og gleder meg til å finne riktig valp til de! Bare TENK deg Instakontoen hennes da <3


Og midt i alt dette er det full rulle med å få unna kursdeltakere på hundeskolen, vi går for 1:1, så det er noen timer jobb (men morro da) Og jeg har fått godkjent Praktisk eksamen hos Catch, venter bare på svar på teori (kommer nok eget innlegg om dette, for selv i Covid-regime så har jeg lært enormt!)

En liten hemmlis har jeg også på lager, det får dere vente i spenning på <3 En liten drøm og lengsel som skal oppfylles <3


Men nå er jeg så stressa, mangler video-innsending av noen oppgaver til catch, midt oppi alt dette med parring og løpetid.


Men vi er lykkelige <3 Veldig lykkelige <3123 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page