top of page
Search
  • Writer's pictureMarianne Røst

VALPEPLANER

Nå er det tidligst 2 mnd, og etter 'planen' 3 mnd til Philippas neste løpetid. Forrige gang var hun 1 mnd før tiden, og vi måtte kaste oss rundt og bare kjøre avgårde.

Denne ganger håper jeg det blir litt mer 'etter skjema' som er parring tidlig november.


Philippa er 4,5 år gammel, har gått under navnet Propella i mange år, men har roet seg ned etter å ha blitt mamma. Og FOR en mamma <3 Rolig, trygg og samlet. Fasinerende hvordan de bare vet hva de skal gjøre!


Pga Korona / Covid19, så er det vanskelig å planlegge helt sikkert. Jeg må ut av landet for å finne en hann jeg synes matcher henne godt. Akkurat nå har jeg 2 stk i kikkerten, og begge er helt fantastisk vakre, gode maskuline og arbeidende hanner. Jeg kommer tilbake med hvem det blir, så fort det nærmer seg og grensene er åpne. Aller siste alternativ er inseminering. Jeg liker at alt er naturlig, at jeg ser hundene liker hverandre og respekterer hverandre.


Ene hannen er harlekin, den andre black/tan.


VALPELISTEN ER DERMED ÅPEN, og vi tar i mot interreserte.

Jeg ønsker primært at interesserte skal være aktive, da disse vil egne seg innen redning, sport , utstilling. De skal ad/hd røntges og også mentaltestes innen de er 2 år.

Dette er kjempeviktig for mitt avlsarbeid videre, og for deg som eier, da du får mye kunnskap om egen hund ifht helse.
Dette bildet er det fineste bildet jeg vet om <3 Det er tatt i Belgia, der Philippa er født, og Larissa, oppdretter, er jeg utrolig takknemlig for å ha som oppdretter selv! Dette er faktisk helgen jeg hentet henne hjem <3

Foto: Hans Van der Pluijm, som har kullbror Pai


168 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page